+31 528 - 301 000 | ✓ Din favorit diskmaskin i ditt-kök ✓ 30.000 + användare över hela världen ✓ Fri retur (från Sverige)|info@adapt-r.se

BUTIK

Vilka diskmaskinsmärken kan installeras i ett IKEA-kök med adapt-r?

Du kan montera adapt-r på diskmaskiner av alla märken. Om du har en helintegrerad diskmaskin kommer adapt-r att passa. Det enda du måste ta hänsyn till är tjockleken hos adapt-r. Adapt-r är 19 mm tjock och därför måste diskmaskinen placeras 19 mm längre in, i förhållande till köksskåpen. Normalt sett är en diskmaskin 55 cm djup. IKEA:s köksskåp är ca 2 cm djupare än standardkökens, vilket gör att det inte är något problem att skjuta dem längre in.

Tips: Kontrollera för säkerhets skull att det inte går tjocka ledningar eller rör bakom diskmaskinen!

Adapt-r 2.0 Basic levereras som en byggsats och grundläggande tekniska kunskaper krävs för att montera adapt-r på rätt sätt. Adapt-r 2.0 Easy och adapt-r Premium levereras förmonterade inklusive diverse verktyg som gör att ”vem som helst” själv kan montera dessa modeller av adapt-r.
Inbyggnadsdjupet för adapt-r är 19 mm.
Adapt-r monteras på de ursprungliga fästpunkterna på diskmaskinen. På så sätt gäller fortfarande fabriksgarantin för diskmaskinen.

Adapt-r är tillverkad av aluminium och rostfritt stål vilket garanterar en robust och korrosionsfri produkt. Dessutom är det relativt enkelt att demontera adapt-r så att den kan flyttas vid installation av ett nytt kök eller en ny diskmaskin. Givetvis levereras alla modeller av adapt-r med en tydlig installationsmanual.

Adapt-r är registrerad under produktnummer 084469.

Vi vill gärna hjälpa dig med dina (diskmaskins)problem! Om du har en helintegrerad diskmaskin kommer den garanterat att kunna monteras i ditt IKEA-kök med adapt-r. adapt-r passar  ALLA märken.

Här kan du titta på de olika adapt-r-systemen

 • ✓ 2100 + användare över hela världen ✓ Unik lösning till lägsta pris ✓ Lätt att installera på grund av den unika borrmallen ✓ Perfekt slutresultat garanterat! ✓ Beställt före 15:00 levereras idag ✓ Free sändning och retur
  Lägg till i varukorg detaljer
 • Sale!

  Glidsystem för diskmaskin; adapt-r 2.0 Premium

  1,192.00 kr1,360.00 kr pris exkl. mOMS
  ✓ 30.000+ användare över hela världen ✓ Unik lösning till lägsta pris ✓ Lätt att installera på grund av den unika borrmallen ✓ Perfekt slutresultat garanterat! ✓ Beställt före 15:00 levereras idag ✓ Free sändning och retur
  Välj alternativ detaljer