Villkor
1. omfattning

Följande villkor gäller för alla beställningar via vår onlinebutik.

2. Avtalsslutande part, ingående av avtalet

Köpsavtalet ingås med Connect-r | Enskilt ägare Adapt-r.

Genom att placera produkterna i onlinebutiken ger vi ett fast erbjudande om att ingå ett kontrakt för dessa artiklar. Du kan initialt placera våra produkter i kundvagnen utan skyldighet och korrigera dina poster när som helst innan du skickar in din beställning med hjälp av de korrigeringshjälpmedel som tillhandahålls och förklarats under beställningsprocessen. Avtalet ingås genom att acceptera erbjudandet för varorna i korgen genom att klicka på knappen. Omedelbart efter att du skickat beställningen får du en bekräftelse via e-post.

3. Kontraktets språk, lagring av kontraktstexten
Det språk som är tillgängligt för kontraktet är tyska.

Vi sparar kontraktstexten och skickar dig orderdata och våra villkor per e-post. Du kan också se och ladda ner villkoren här på den här sidan. Du kan se dina beställningar placerade i vår kundinloggning.

4. Leveransvillkor

Vi levererar till Frankrike gratis frakt.

Vi levererar endast i transit. Att hämta varorna är tyvärr inte möjligt.

5. betalning

I vår butik kan du använda följande betalningsmetoder:

PayPal, PayPal Express
Under orderprocessen kommer du att omdirigeras till webbplatsen för PayPal-leverantören online. För att betala fakturabeloppet via PayPal måste du vara registrerad på denna webbplats eller först registrera dig, legitimera med dina åtkomstdata och bekräfta betalningsorder. Efter att ha beställt i butiken ber vi PayPal att starta betalningstransaktionen.
Betalningstransaktionen utförs automatiskt av PayPal direkt efter. Du kommer att få ytterligare information under orderprocessen.

giropay
Efter validering av din beställning kommer du att omdirigeras till din banks webbplats. För att kunna betala fakturabeloppet via Giropay måste du ha ett bankkonto i enlighet med PIN / TAN-förfarandet för att kunna delta i Giropay, för att legitimera och bekräfta betalningsorder. Du kommer att få ytterligare information under orderprocessen. Betalningstransaktionen genomförs omedelbart efteråt och ditt konto debiteras.

Överför omedelbart
När beställningen har gjorts kommer du att omdirigeras till webbplatsen för onlineleverantören SOFORT Überweisung. För att kunna betala fakturabeloppet via SOFORT Überweisung måste du ha ett online bankkonto med PIN / TAN-proceduren aktiverad för att delta i SOFORT Überweisung, ha en legitimitet och bekräfta betalningsorder. Du kommer att få ytterligare information under orderprocessen. Betalningstransaktionen kommer att göras omedelbart efter SOFORT Überweisung och ditt konto debiteras.

Direkt banköverföring
När du väljer betalningsmetod genom direkt banköverföring kommer vi att ge dig våra bankuppgifter i en separat e-post och leverera varorna efter mottagandet av betalningen.

kreditkort
Genom att skicka in beställningen skickar du också din kreditkortsinformation samtidigt.
Efter din legitimitet som legitim korthållare ber vi din kreditkortsutgivare omedelbart efter beställningen att inleda betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av kreditkortsföretaget och debiteras på ditt kort.

kontant vid leverans
Du betalar inköpspriset direkt till leverantören. Det finns över 25 euro som en avgift, som betalas direkt till leverantören.

6. Förvaring av titeln

Varorna förblir vår egendom tills full betalning.

7. Garanti och garantier

Dessa är de lagliga garantirättigheterna. Du hittar information om tillämpliga ytterligare garantier och deras exakta villkor i produkten och på de speciella informationssidorna i onlinebutiken.

Kundtjänst: http://adapt-r.se

8. Ansvar

Vi är alltid ansvariga utan begränsning för skadeståndskrav orsakade av oss själva, våra juridiska representanter eller verkställighetsombud

vid skada på liv, kropp eller hälsa,
vid avsiktlig eller grov vårdslös överträdelse av en skyldighet,
med löfte om garanti, i den utsträckning som överenskommits, eller
i den mån tillämpningsområdet för produktansvarslagen är öppen.
I händelse av överträdelse av väsentliga avtalsmässiga skyldigheter vars utförande tillåter korrekt utförande av kontraktet och (avtalsmässiga) skyldigheter genom enkel vårdslöshet från vår sida, våra juridiska eller hjälpföreträdare, är ansvaret begränsat till det belopp som kan förutses vid tidpunkten för ingående av kontraktet Begränsad skada, som i allmänhet bör förväntas. För övrigt är skadeståndskraven uteslutna.

9. Tvistlösning
Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för att lösa tvister online, tillgänglig på http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Vi är redo att delta i ett utländskt förlikningsförfarande inför en konsumentskillnadsnämnd.

Tillsammans med Wilde Beuger Solmecke Rechtsanwälte skapade AGB med den juridiska redaktören för Trusted Shops.