BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV ADAPT-R-SYSTEMET

Adapt-r uppstod 2015. I första hand var systemet avsett för IKEA-kök. Men numer används systemet även i kombination med många andra märken. Anledningen är att man slipper ett hål i sockeln eller en extra lågt monterad diskmaskin. Allt fler kunder stör sig nämligen på att de måste böja sig så djupt och/eller på det fula hålet under diskmaskinen. Vi tyckte också det var konstigt att mer än hälften av alla tvättmaskiner och torktumlare placeras på en upphöjning, medan diskmaskiner tvärtemot monteras så lågt som möjligt… För att uppnå bästa möjliga resultat har vi fortsatt utveckla vårt system. Och självklart slutar vi inte med det!

”Sedan vi grundade Adapt-r har mer än 10 000 Adapt-r-system installerats världen över.

Cirka 70 % är IKEA-kök och 30 % är andra märken.

Adapt-r-systemet fungerar på alla helintegrerade diskmaskiner

Vad innebär det att bli återförsäljare?

Vi erbjuder alla återförsäljare attraktiva fördelar. Du kan exempelvis räkna med fullständig teknisk support från oss. Dessutom får du en gratis introduktionskurs. Om du följer bruksanvisningen blir resultatet garanterat bra. Men adapt-r-systemet erbjuder många fler möjligheter! Vi förklarar oss gärna. Självfallet erbjuder vi ett speciellt pris till våra återförsäljare. Ta kontakt med oss för mer information om priser. Skicka ett e-postmeddelande till info@adapt-r.nl för mer information.
Sist men inte minst: du kan lägga till denna unika, nederländska produkt till ditt sortiment.

Garanti

Vi ger 99 års garanti på vårt system. Denna ”livstidsgaranti” gäller även dina kunder. Om din kund mot förmodan skulle få några problem, så löser vi det. Kostnadsfritt. Naturligtvis har du som återförsäljare rätt att lösa problemet själv, men kom ihåg att det täcks av vår garanti.

När kan man tillämpa adapt-r-systemet?

  1. Om en diskmaskin måste monteras extra lågt för att fronten ska passa, kan man överväga att använda Adapt-r. Diskmaskinen kan då placeras på normal höjd. så att kunden inte behöver böja sig onödigt djupt.
  2. Om en del av sockeln måste avlägsnas, för att köksfronten annars stöter emot den. För ett bättre utseende. Köket ser mindre snyggt ut om det saknas en bit av sockeln under diskmaskinen. Ofta måste man dessutom använda figursåg (vilket inte ger något snyggt sågsnitt). Detta problem kan man förebygga genom att rekommendera ett Adapt-r-system.
  3. Om en extra låg eller extra hög sockel används.

När kan man inte tillämpa Adapt-r?

  1. Om man vill installera en halvintegrerad diskmaskin.
  2. När det finns för lite utrymme mellan diskmaskinen och ”andra sidan”. Den ”andra sidan” kan vara en vägg, ett köksskåp eller andra föremål. Köksfronten skjuts framåt när diskmaskinen öppnas. Avståndet i centimeter som köksfronten skjuts fram beror på diskmaskinens storlek i förhållande till frontens storlek. Om diskmaskinens front klarar av en höjd på 72 cm och fronten är 80 cm, då skjuts fronten framåt ca 10 cm.